Ochrana osobných údajov

Registráciou na webstránke eujobs.sk vrátane jej podstránok, ďalej len „eujobs.sk“ čestne vyhlasujem, že mnou uvedené všetky údaje sú pravdivé, správne, úplné, aktuálne, nie sú v rozpore so zákonmi Slovenskej republiky, dávate dobrovoľne súhlas aby Vami uvedené údaje boli sprístupnené prostredníctvom webstránky eujobs.sk na obdobie 3 rokov pre prevádzkovateľa stránky a všetky registrované spoločnosti, ktoré nemáte zablokované v svojom Profile.

 

Kedykoľvek máte možnosť svoj registrovaný účet natrvalo zmazať = Profil, Vymazať účet, kedy dôjde ku kompletnému zmazaniu Vami poskytnutých údajov, tento krok je však nevratný!

Po uplynutí obdobia 3 rokov budú všetky Vami poskytnuté údaje vyplnené cez webstránku eujobs.sk odstránené, použité budú len na štatistické účely.

 

Výhody používania webstránky eujobs.sk z pohľadu Záujemcov o prácu:

 

  • Bezplatná registrácia a používanie webstránky eujobs.sk pre Záujemcov o prácu
  • Vytvorenie online životopisu
  • E-mail notifikácia na pracovné ponuky s možnosťou nastavenia frekvencie = každý deň, týždeň, 2 týždne, mesiac = Profil, E-mailový Job Upozorňovač
  • Možnosť vyradiť sprístupnenie Vášho životopisu v zozname registrovaných spoločností = Profil, Blokovať Spoločnosti
  • Možnosť porovnania ponúk, pridanie do obľúbených = Profil, na Porovnanie
  • Priehľadné spravovanie Vašich Reakcií = Profil, Reakcie

 

 

Inteligentné vyhľadávanie zahŕňa:

Zobrazenie pracovnej ponuky cez mapu Bing

 

Filtrácia podľa:

  • Pracovnej pozície
  • Kategórie
  • Lokality
  • Hrubej mzdy
  • Jazykových znalostí
  • Úväzku
  • Podľa počtu odpracovaných rokov
  • Podľa nástupu na pracovnú ponuku
  • Podľa pracovnej oblasti

 

Online Životopis

 

Registráciou na stránke vyjadrujem súhlas na zverejnenie môjho online životopisu vytvoreného formou webstránky eujobs.sk všetkým registrovaným spoločnostiam. Váš zverejnený životopis cez webstránku eujobs.sk je k dispozícii vo vyhľadávaní pre registrované spoločnosti takou formou, že si vie daná firma vyfiltrovať Záujemcov o prácu podľa Vášho trvalého bydliska, čiže Vás budú kontaktovať prevažne tie spoločnosti, ktoré majú reálny záujem Vás zamestnať.

 

Ako registrovaný užívateľ máte možnosť vylúčiť registrované spoločnosti vo Vašom konte = Profil, Blokovať Spoločnosti, takto si nastavíte komu svoj online životopis nezverejníte.

 

Tak isto máte možnosť vo svojom registrovanom konte nastaviť zverejnenie, alebo nezverejnenie svojho životopisu vytvoreného na stránke eujobs.sk, kliknite na Profil, Životopis, v lište Zverejňovanie kliknutím na ikonu „oka“ zvolíte zverejniť, alebo nezverejniť.

 

Vami zverejnený životopis v ktorom uvádzate záujem o konkrétne profesie, je automaticky notifikovaný pre spoločnosti, ktoré hľadajú presne Vás, čiže sa spoločnostiam zobrazí v sekcii navrhované životopisy.

 

Napr. ak uvediete, že máte záujem o pozíciu tesár a spoločnosť uverejní pracovnú ponuku v ktorej hľadá tesárov, ihneď Váš „zverejnený“ životopis bude navrhnutý danej registrovanej spoločnosti, ktorá ale nesmie byť zablokovaná Vo Vašom konte = Profil, Blokovať Spoločnosti.

 

Ďalšou výhodou je možnosť priamej reakcie vo Vašom profile = Profil, Reakcie, na pracovnú ponuku a pokiaľ reagujete na viac ponúk v svojom konte presne vidíte na ktoré ste reagovali, či Vám spoločnosť odpísala späť, či je výsledok Vašej reakcie pozitívny a pozvali Vás na pracovný pohovor, alebo Vás kvôli nesplneniu požiadaviek zamietli.

 

Prevádzkovateľom webstránky eujobs.sk vrátane podstránok je spoločnosť:

 

Marketing Technologies s.r.o.

Bidovce 148

Bidovce 044 45

 

IČO        50939041

DIČ         2120536660

 

Pri spracovaní osobných údajov rešpektujeme tieto zákony a nariadenia:

Zákon č.18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane údajov)

 

Zákon č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov vrátane zmien

 

Registráciou vyhlasujem, že spoločnosť Marketing Technologies s.r.o. spracováva moje osobné údaje uvedené v registračnom formulári na stránke eujobs.sk v rámci počítačovej siete internet v rozsahu prihlasovacie meno, e-mail adresa, heslo, zvoliť som zamestnávateľ hľadám zamestnancov, alebo hľadám si prácu, som záujemca, recaptcha podrobnosti uvedené na adrese https://policies.google.com/privacy?hl=en

 

Marketing Technologies s.r.o. nie je zodpovedná za priame, alebo nepriame škody, možné výpadky webstránky u hostingového providera, tiež beriem na vedomie, že na portáli majú právo uverejňovať ako súkromné spoločnosti tak aj agentúry a to vrátane celej Európskej únie, pričom pri uverejnení životopisu dôjde pri zahraničnej spoločnosti k cezhraničnému prenosu Vašich osobných údajov v rozsahu kontaktných informácii uvedených vo Vašom profile a pri zverejnení online životopisu, prípadne iných Vami nahraných príloh, dôjde k ich spracovaniu tiež. Beriete na vedomie, že profilová fotografia, údaje o zdravotnom stave, rodinný stav, národnosť, sú Vami poskytnuté dobrovoľne, bez nátlaku, slobodne a patria medzi osobitnú kategóriu osobných údajov.

 

Súbory cookies

Ak pridáte komentár na našej stránke, môžete súhlasiť s uložením vášho mena, e-mailovej adresy a webovej stránky do súborov cookies. Je to pre vaše pohodlie, aby ste nemuseli opätovne vypĺňať vaše údaje znovu pri pridávaní ďalšieho komentára. Tieto súbory cookies sú platné jeden rok.

Ak navštívite našu stránku prihlásenia, uložíme dočasné súbory cookies na určenie toho, či váš prehliadač akceptuje súbory cookies. Tieto súbory cookies neobsahujú žiadne osobné údaje a sú odstránené pri zatvorení prehliadača.

Pri prihlásení nastavíme niekoľko súborov cookies, aby sme uložili vaše prihlasovacie údaje a nastavenia zobrazenia. Prihlasovacie cookies sú platné dva dni a nastavenia zobrazenia jeden rok. Ak zvolíte možnosť „zapamätať“, vaše prihlásenie bude platné dva týždne. Pri odhlásení sa z vášho účtu sú súbory cookies odstránené.

Pri úprave alebo publikovaní článku budú vo vašom prehliadači uložené dodatočné súbory cookies. Tieto súbory cookies neobsahujú žiadne osobné údaje a odkazujú iba na ID článku, ktorý ste upravovali. Súbory sú platné 1 deň.

Podrobnosti ako spracováva spoločnosť Google Vaše cookies nájdete na https://policies.google.com/technologies/cookies?hl=sk

Vložený obsah z iných webových stránok

Články na tejto webovej stránke môžu obsahovať vložený obsah (napr. videá, obrázky, články a podobne). Vložený obsah z iných stránok sa chová rovnako, akoby návštevník navštívil inú webovú stránku.

Tieto webové stránky môžu o Vás zbierať osobné údaje, používať súbory cookies, vkladať treťou-stranné sledovanie a monitorovať vašu interakciu s vloženým obsahom, vrátane sledovania Vašej interakcie s vloženým obsahom, ak na danej webovej stránke máte účet a ste prihlásený.

 

Váš súhlas môžete kedykoľvek písomne odvolať poštou na adresu sídla spoločnosti Marketing Technologies s.r.o., Bidovce 148, 044 45 Bidovce, ICO

 

V Bidovciach dňa 13.10.2020

Akékoľvek návrhy, nápady nám viete adresovať na emailovú adresu help@eujobs.sk

www.eujobs.sk

Moderný inzertný portál kde nájdete množstvo pracovných ponúk z celej Európskej Únie.

O nás

Sprache

German DE Slovak SK

Kontakt

Eujobs.sk

Inzercia pracovných ponúk
Bidovce 148, 044 45 Bidovce, Slovensko
help@eujobs.sk
https://eujobs.sk